gtag('config', 'AW-862159739');

Alle innlegg

Vestlandet ?

19.09.2022

Etter 3 år på Helgeland er det på tide å finne på noe nytt. Så nå blir det Vestlandet! At jeg faktisk har en datter som bor i Bergen er også en medvirkende årsak.

Tematurer

11.02.2021

Vi har i samråd med Visit Helgeland utarbeidet forslag til noen tematurer. Problemet er egentlig at med BÅT på Helgeland kan man gjøre NESTEN alt. Men, hvis du vil ha en AKTIV ferie vil vi foreslå Kajakk eller toppturer. Du bor komfertablet ombord, med en god seng, god mat, og mulighet for en dusj etter fysisk aktivitet.

Inntil videre vil vi begrense antall medseilere til maks 4 personer. Det vil si at kun to av fire lugarer benyttes. Hvis det er en familie på mer enn 4 medlemmer som vil delta kan dette fravikes. Ta kontakt for detaljer.

Velkommen til Helgeland. Kanskje Norges vakreste kyst, 1000-vis av øyer, holmer og skjær, høye fjell og dype daler. Sandstrander, en beskyttet skjærgård, dype fjorder, men også åpne havstrekker.. Et perfekt område for å seile, lære å seile, utforske, bestige fjelltopper. En fabelaktig natur og utrolig vakre mennesker som vet hvordan man fester som...

Planen er å starte seilas norover 1. mai, og det vil ta 2 - 3 uker (800nm) til Nesna / Sandnessjøen. Fra medio mai til slutten av august vil båten være tilgengelig for seilkurs / turer / cruise på Helgeland med utgangspunkt Sandnessjøen / Nesna. Se egen side for detaljert program (under meny).